Webshop » info pagina » wie ben ik

wie ben ik

wij

Ik ben Saskia, moeder van 3 kindjes. Onze Sef geboren in 2014, ons Jana-Marie geboren in 2016 en Ilke geboren in 2019. Voor onze Sef wist ik al dat ik met wasbare luiers wou werken. Maar dit was eigenlijk een hele zoektocht. Ik heb vele soorten luiers geprobeerd en sommigen bevielen mij beter dan anderen. Uiteindelijk toch een goede mix gevonden van verschillende soorten luiers die goed waren voor de verschillende situaties. Ikzelf merkte dat ik liever van alles een beetje had dan van 1 soort alles. Bij mijn zoontje is het wasbaar luieren eigenlijk maar beetje half en half geweest. Mijn dochtertjes daarentegen hebben amper wegwerp aangehad en waren dan ook rond hun 2 jaar zindelijk. 
 
Voor mezelf ben ik dan ook wasbaar gegaan (intieme hygiƫne). Omdat wasbaar luieren en het moederschap in het algemeen me ook meer deed nadenken over milieu vriendelijkheid, besloot ik buiten luiers ook andere ecologische producten aan te bieden. Zelf zijn we ook volop bezig met de overstap naar een zero waste levensstijl, toch vooral in de badkamer. Mijn favoriete uitspraak is dan ook "beter dat iedereen op een imperfecte manier bijdraagt, dan een handjevol die het perfect doet". Daarmee bedoel ik dat elk beetje al helpt en het dus geen alles of niets concept is.

Voor mensen die nog met veel vragen zitten over het wasbaar luieren wil ik gerust de vragen beantwoorden voor zover ik dit kan. Je kan je vragen via mail stellen of we kunnen een afspraak maken. Info sessies geef ik altijd gratis en geheel vrijblijvend. 
Alvast veel winkelplezier!

Mijn gegevens: 
Saskia Hoornaert
Hovesteenseweg 8
2450 Meerhout
Tel: 0496/74.09.62

BTW-nummer: BE0661.813.083

IBAN: BE14 7360 2729 7783
BIC: KREDBEBB