Gastenboek

Er zijn 7 berichten gevonden.

Nieuw bericht toevoegen

Bericht van Kaat op Woensdag, 20 februari 2019 om 13:36

Supersnelle service en heel duidelijke communicatie. Heel fijn om zo'n leuke winkel bij ons in de buurt te hebben !


Bericht van mandy op Woensdag, 13 februari 2019 om 10:59

Niet veel woorden nodig. Top service, top advies, topvrouw met passie voor de producten


Bericht van Sara op Woensdag, 18 april 2018 om 13:21

Saskia staat steeds voor je paraat met raad, tips en advies, zelfs als je nog niets bij haar hebt gekocht. Ze geeft je uitleg over al haar producten en is ook vaak online makkelijk aanspreekbaar met snelle reacties. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en de service is snel en correct. Daarenboven doet ze vaak ook heel wat acties, wedstrijden en kortingen wat ook tof is. Heel blij dat ik mijn geboortelijstje bij haar heb gelegd! Ik zou Kempense Luierkontjes zeker aanraden bij vrienden of familie!


Bericht van Lies op Woensdag, 11 april 2018 om 18:39

Omdat ik graag spulletjes in het echt zie was ik langsgegaan. Ik had namelijk een cadeautje nodig voor de geboorte van mijn nichtje.
Het was moeilijk kiezen tussen al de leuke spulletjes! Maar door zo wat te overlopen heb ik toch mijn keuze kunnen maken.
Ik vond het winkelen een hele fijne ervaring! Er werd de tijd genomen om rustig alles te bekijken en ik kreeg uitleg waar nodig. Heel sympathieke dame!


Bericht van Maarten en Tima op Vrijdag, 9 juni 2017 om 15:45

Vriendelijke en hulpvaardige verkoopster! Zeer goede persoonlijke service en als je de prijzen vergelijkt, betaal je er zelfs niet extra voor. Ook "dienst naverkoop" is geen probleem.

De producten zelf zijn zoals ze beloven. Persoonlijk raden we iedereen een kennismakingspakket of huurpakket aan om te weten wat je het beste ligt en wat goed past bij je kindje. Ook de billendoekjes van Kaatje Katoen zijn een enorme aanrader. Voor de wasproducten zijn we dan eerder niet de meerwaarde en zijn we bij Ecover gebleven.


Bericht van Debbie op Donderdag, 9 maart 2017 om 21:34

Eerst een luierpaket gehuurd omdat ik er niks van kenden vond het super dat ze tot bij mijn thuis kwam en persoonlijk de uitleg kwam geven. Kon haar ook altijd bereiken als ik nog vragen had. Bestelling ook super en vlot gegaan ik ga zeker nog eens iets bestellen.


Bericht van Anke op Vrijdag, 16 december 2016 om 21:44

Ik vond het een zeer aangename ervaring. Ik werd eerst goed geholpen met mijn vragen zonder gevoel te hebben dat ze verkooppraatjes deed, maar dat ze me echt oprecht wou helpen.
Daarna is bestelling ook heel rap en verzorgd afgehandeld. Top!


Nieuw bericht toevoegen