Webshop » info pagina » cadeaulijst

informatie cadeaulijst

Wil je graag een cadeaulijst aanleggen voor een geboorte of verlanglijstje voor verjaardag / kerst / nieuwjaar dan kan dit! Lees goed volgende uitleg hoe je makkelijk een lijst aanmaakt en beheert.
Leuk pluspunt: Koop je zelf iets van je lijst, dan krijg je 10% directe korting* op die producten. De kortingscode wordt je meegedeeld na de aanmaak van je lijst.

*Niet geldig op pakketten waar al een korting in verrekend is.
Hoe een lijst aanmaken
Je plaatst de artikelen die je wilt in je winkelmandje. Je gaat door naar bestellen, maar kiest bij verzendmethode voor "cadeaulijst". Aangezien je ook betaalmethode moet aanduiden, duidt je hier "betalen bij afhalen" aan. Bij opmerking schrijf je dan de naam voor je lijst en voor wanneer deze is. Ook vermeld je welk paswoord je wilt voor je lijst. Dit paswoord geef je aan anderen zodat zij een artikel van je lijst kunnen aankopen.
Je mag ook altijd een afspraak maken en dan overlopen we alles samen en kun je artikelen al eens in het echt zien.

Lijst wijzigen
Toevoegen gaat via hetzelfde principe als in begin, enkel hoef je nu alleen de naam van je lijst te vermelden. Verwijderen van artikelen kun je best doen door even een mail te sturen. Je mag toevoegen en verwijderen zolang de lijst niet actief is. 

Lijst activeren
Als je kleine spruit geboren is dan geef je een seintje en dan zet ik de lijst zichtbaar op de site. Dit kan ook vroeger indien gewenst. 
Na ongeveer 2 maanden krijg je een bericht als er nog artikelen niet afgehaald zijn. Je hebt dan de mogelijkheid de lijst nog even open te laten, ofwel de lijst af te sluiten en zelf de artikelen (met 10% korting) af te halen. Zijn er artikelen die je toch niet meer wenst, laat dit even weten.

Hoe producten van lijst selecteren
Is de lijst actief dan kunnen mensen hun artikel voor je kleintje kiezen. Geef ze het paswoord van de lijst door, dit dienen ze bij opmerking te vermelden.
De mensen kunnen dan zelf kiezen of ze het artikel naar hen laten opsturen om het cadeau te kunnen geven of rechtstreeks naar de lijsthouders laten sturen. Hierbij komen verzendkosten. Ook kunnen ze het artikelen gewoon komen halen of opzij laten leggen voor als de lijsthouders komen halen of wanneer er een verzending gepland staat naar de lijsthouders. De betaling dient wel al te gebeuren. De 10% korting geldt enkel op de artikelen die door de lijsthouders zelf worden gekocht, niet op de artikelen die anderen kopen als geschenk. 


    Loading...